12 فینگرفود لذیذ و خوشمزه در دنیا


چه آن ها را در کنار میز غذاخوری، در بشقاب، یا در یک دیس نقره ای سرو کنید، فینگر فود های خوشمزه می توانند از لذیذ ترین غذاها در بسیاری از مهمانی ها باشند. صرف نظر از اینکه شما چندین نوع غذای اصلی تهیه کرده باشید، داشتن چند فینگر فود لذیذ با ظاهری ساده اما شیک می تواند مهمانان شما را به وجد بیاورد. برای آن که وعده­ای را به عنوان فینگر فود معرفی کنیم، باید آن را به­توان در ابعاد کوچک تهیه کرد. می پرسید چقدر کوچک است؟ خوب، کلید اصلی در نام آن است، در واقع، این دسته از غذاها قرار است با انگشتان شما خورده شوند. غذاهایی مانند پنکیک و سوپ هر چقدر که مقدار آن ها کوچک باشد به عنوان فینگر فود به حساب نمی آیند، زیرا به بشقاب یا ظروف نیاز دارند. هدف از تهیه فینگر فود این است که به شما اجازه دهد در هنگام دورهمی و یا مهمانی ها، آن ها را با یکدیگر مخلوط و خوراکی های خوشمزه تهیه کنید، بدون این که به نشستن احتیاج باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا ۱۲ فینگر فود خوشمزه از سرتاسر دنیا را به شما معرفی کنیم.

بابا غانوش یکی از خوشمزه ترین فینگرفودهایی است که در سفر به ترکیه باید امتحان کنید. این غذای خوشمزه و در عین حال ساده از ببادمجان دودی تهیه می شود و ظاهری خامه ای دارد، بابا غانوش یک غذای بسیار محبوب در سراسر مدیترانه و خاورمیانه است. این فینگر فود لذیذ بیشتر اوقات بر روی تکه های کوچک پیتا یا نان کذاشته می شود. برای تهیه آن بادمجان را تفت می دهند، این کار را می توان به روش های مختلف انجام داد، اما گوشت بادمجان باید کاملاً پخته شود و پوست بسوزد و به راحتی از بادمجان جدا شود. گوشت بادمجان را با بقیه مواد مانند طحینه، سیر و آب لیمو مخلوط می کنند. قوام باید صاف و یک دست باشد. در آخر نیز کمی روغن زیتون بر روی آن می ریزند و مقداری پاپریکا یا فلفل کاین را برای تزئین روی آن می پاشند.

باباغانوش فینگرفود ترکیه - Baba Ghanoush

این غذای خوشمزه یکی از محبوب ترین فینگر فود هایی است که در سفر به یونان باید امتحان کنید. دلمه ظاهر ساده­ای دارد اما طعم و عطر آن بسیار دل انگیز است. dolmades از کلمه یونانی dolma به معنی “پر شده” است. دلمه از برگ های انگور تهیه می شود، در ابتدا برگه های انگور را برای از بین بردن تلخی می جوشانند سپس با برنج و گاهی گوشت پر می کنند. یونانیان اغلب دلمه را با آب لیمو می پزند تا ترش مزه شود.

شما می توانید هر مدل از این فینگر فود مثلثی خوشمزه را با هر طعم تند و شیرینی تهیه کنید، کافی است خمیر شیرینی را از پنیر، گوشت، مربا، میوه و هر چیز دیگری که می توانید در یک خمیر شیرینی قرار دهید، پر کنید. این فینگر فود های خوش طعم اغلب در پایان یک وعده غذایی یا مهمانی ها صرف می گردد، یا به عنوان یک میان وعده سبک میل می شود. شاید به توان ادعا کرد بهترین زمان میل کردن بیشک در زمان عصرانه به ویژه در کنار چای نعناع مراکشی یا تونسی است.

اگر قصد سفر به چین را دارید، پیشنهاد می کنیم که از بائو را امتحان کنید. این نان های نرم و لطیف خمیری معمولاً بخارپز می شوند (البته گاهی پخته می شوند) و با انواع گوشت مانند گوشت خوک، گوشت گاو و سبزیجات پر می شوند. این فینگر فودهای خوشمزه بسیار سبک و لذیذ هستند و غالباً در یک سس پایه سویا غوطه ور می شوند تا عطر و طعم بیشتری داشته باشند.

در سفر به برزیل علاوه بر زیبایی های بی نظیر این کشور، می توانید از تنوع غذاهای لذیذ برزیلی مانند کوشینیا نیز لذت ببرید. این فینگر فود ترکیبی از مرغ خرد شده با پنیر است که سپس در خمیر پیچیده و سرخ می شود. چیزی که این غذا لذیذ را خاص و محبوب می کند این است که قالب آن ها به گونه ای است که مانند ران های کوچک مرغ به نظر می رسند، که کاملا هم از نام آن ها پیدا است، Coxinhas در زبان پرتغالی که به معنی “ران های کوچک” است. اگر به دنبال یک فینگر فود واقعا لذیذ هستید، کوشینیا یکی از غذاهایی است که حتما باید آن را سرو کنید.

سفر به ایتالیا یکی از رویایی ترین برنامه های سفر در ذهن عاشقان گردشگری است. کشوری با دیدنی های تاریخی و غذاهای لذیذ و بی نظیر. بروسکتا یک فینگرفود ایتالیایی است که در بسیاری از رستوران های ایرانی نیز سرو می شود. بسیاری از ما با این غذای برشته شده با سیر، گوجه فرنگی، ریحان و روغن زیتونی که بر روی آن پاشیده می شود، آشنا هستیم. بروسکتا بیش از آنچه فکر کنید در کشور ایتالیا محبوبیت دارد. مواد اولیه اغلب به صورت محلی تهیه می شوند و طعم و مزه آن به هر منطقه کشت بستگی دارد.

بال بوفالو یک فینگر فود آمریکایی، یک میان وعده یا حتی یک غذای سبک است. این بال های مرغ سرخ شده، آغشته به سس (اغلب سس بسیار تند) هستند و در همه جا از مهمانی ها گرفته تا بارها و رستوران های سراسر کشور سرو می شوند.

بال بوفالو فینگرفود ایالات متحده آمریکا - Buffalo Wings

 

این فینگر فود خوشمزه در امتداد ساحل غربی آمریکای جنوبی به خصوص در اکوادور و پرو بسیار محبوب می باشد و اگر قصد سفر به پرو را دارید،  باید این فینگر فود های هیجان انگیز را امتحان کنید. کانچا با هسته های بزرگ ذرت درست می شود که تا زمانی که پف کرده و قهوه ای و طلایی شوند سرخ می شوند. سپس بر روی آن نمک می پاشند، و به صورت گرم و ترد از آن لذت می برند. در حقیقت، کانچا شباهت زیادی به ذرت بو داده، دارد.

این توپ های سرخ شده و ترد از نخود یا لوبیای فاوا (یا گاهی اوقات هر دو) تهیه می شوند. کوفته های فلافل به عنوان یک گزینه سالم  و مغذی در سراسر جهان، به ویژه در خاورمیانه، به عنوان میان وعده، فینگر فود (غالباً با ماست یا خامه ترش سرو می شود) یا به عنوان یک وعده غذایی کامل همراه با پیتا، سالاد و تاپینگ سرو می شوند.

فلافل فینگرفود محبوب در خاورمیانه - Falafel

 

این تخم مرغ های شکم پر لذیذ آلمانی یکی از فینگر فود های مورد علاقه و محبوب در مهمانی ها و وعده های غذایی است، تهیه آن ها آسان و حتی خوردن آن آسان تر است! تخم مرغ ها را آب پز کرده و پس از سرد شدن، پوست آن ها را جدا می کنند. تخم مرغ را از وسط نصف کرده و زرده ها را جدا می کنند. سپس زرده له شده را با انواع دیگر مواد مخلوط می شود. در دستور العمل کلاسیک، زرده تخم مرغ له شده با سس مایونز، خردل دیژون، سرکه، ترشی و نمک و فلفل ترکیب می شود. مخلوط زرده در هر “فنجان” تخم مرغی تهیه شده از سفیده سفت شده، قرار داده می شود. انتخاب مواد تشکیل دهنده بسیار متفاوت است و هیچ دستورالعمل استاندارد مشخصی وجود ندارد. اگرچه سس مایونز اصلی ترین ماده این ترکیب لذیذ است، اما در برخی از دستورالعمل ها کره نیز استفاده می شود و گاهی ترشی شیرین جایگزین ترشی ترش می شود. برای سفر به کشور المان تور آلمان الی گشت را درهر زمان به صورت آنلاین رزرو کنیدو از سفر به این کشور زیبا و دیدنی لذت ببرید.

این مثلث های خوشمزه سرخ شده به طور معمول دارای مزه تندی هستند، و از موادی مانند نخود ادویه دار، عدس، سیب زمینی یا گوشت چرخ کرده تهیه می شوند. گرچه مطمئناً بسیاری از سمبوسه های آماده را می توانید از بیرون تهیه کرده و با اجاق گاز یا مایکروویو خود گرم کنید، اما تهیه آن ها در خانه خوشمزه تر است. تور هند الی گشت را همین حالا به صورت آنلاین خریداری کنید و سفر خود به این سرزمین شگفت انگیز را آغاز کنید.

مهم نیست که چه خوراکی های لذیذی را برای چای بعد از ظهر آماده کرده اید، ساندویچ های آب­تره همیشه مورد استقبال بیشتری قرار می گیرند. این یکی از کلاسیک ترین ساندویچ های چای است که قدمت آن به دوران ویکتوریا می رسد. تنها چیزی که برای پر کردن این مثلث های بدون پوسته نان نیاز دارید، سبزی آب­تره و کره است، اما می توانید تخم مرغ آب پز یا خیار را نیز برای کمی طعم بهتر، اضافه کنید. برای تجربه یک سفر هیجان انگیز به کشور انگلیس تور لندن الی گشت در هر ساعت از شبانه روز در دسترس شماست و تنها با چند کلیک می توانید سفر خود به انگلیس را آنلاین برنامه ریزی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *